Sabtu, 26 September 2009

dah oklah ni


ketemu lagi ye..tengah rajin ni..hahhaaa..saja nak test bradband maxis ni..ok gak..laju pun laju..tq Maxis..tq gak kat member Paklah kerana sebelum guna Maxis aku guna line dia...

5 ulasan:

gemagong berkata...

wa.....caya la sama lu....laptop baru..broadband lagi....jagi blogers tegar la pas ni...he2...jgn sambil mandupun nak on line dah la ya...

gemagong berkata...

wa.....caya la sama lu....laptop baru..broadband lagi....jagi blogers tegar la pas ni...he2...jgn sambil mandupun nak on line dah la ya...

zai berkata...

Salam Zawal..

Tahniah kerana ada kemajuan nampak..nanti bertambah rancaklah berblogging lah yer..jangan lupa sudi2kan selalu memberi komen kat blog kak zai yer....

zawal berkata...

gemagong..
masa mandi pun online gak wo..

zawal berkata...

kak zai..
Terima kasih kak..ada rezki sikit,lagi pun pc dah out dah..nak berhenti tak sedap rasanya..1 bulan lebih tak mencetuskan karya,adalah amat memeritkan..InsyaAllah saya akan mengupdate dan mengomen kat blog akak..tq

1001 makna...

Foto-foto ini aku ambil sewaktu sambutan Hari Keluarga Al-Bajuri kali ke 41 pada 25 Disember 2014 yang lalu.. Entah kenapa aku suka ambil ga...