Selasa, 13 Mac 2012

499 dahhh...




posting yang ke 499...wahhh...dah banyak jugak aku buat posting ni yer..semenjak menjadi blogger ni.hhahahaa..
tanggal 13 mac 2011,cuaca hujan sampai ke malam..sejukkkk..tapi kena tadah airlah pulak,al-maklumlah..esok air kat area Kuala Langat ni takde..huhuhuu...mandi ala-kadar jer lerrr.
Hari ni juga,bonda aku,ke SRJK (C) Jenjarom,untuk menerima BR1M..alhamdulillah,dapat juga yer..setelah beberapa lama borangnya ter..perap kat rumah,gara-gara orang kata nak tolong anto kan..tapi..ermmmmm...biasalahkan,manusia..nasib baik aku perasan dan sempat untuk menghantar borang tersebut..
Hari ni pak itam sekeluarga hadir ziarah,esok beliau sekeluarga nak g bercuti ke cameroon..dan seperti lazimnya,pak itan akan berjumpa dengan mak aku dahulu..
apa lagi pekena seafood lah malam ni...to my mum,thanks belanja makan,to my uncle,drive tu elok-elok dan selamat bercuti

4 ulasan:

S-a-B-r-I-n-A berkata...

Salam G,

Cameron ke Cameroon? Tokojut den poi Cameroon leh drive.. hehehee...

nazwellazo berkata...

499...hebat!tahniah..

Hj.Zawalajam Hj.Mashod berkata...

S-a-B-r-I-N-A..
alamak..typing error lah pulakkk..apa pun tqqq sebab peka dan terbukti anda mengikuti blog saya ini..hahhhaaa

Hj.Zawalajam Hj.Mashod berkata...

nazwellazo: terima kasih di atas sokongannnn

1001 makna...

Foto-foto ini aku ambil sewaktu sambutan Hari Keluarga Al-Bajuri kali ke 41 pada 25 Disember 2014 yang lalu.. Entah kenapa aku suka ambil ga...