Ahad, 17 Oktober 2010

gotong-royong..





setelah sekian lama,hari ni baru berkesempatan balik ke kampung halaman,kali ni balik disebabkan ingin membantu pakcik dan makcik membersihkan halaman rumah mereka,al-maklumlah nak terima menantulah katakan..habis clear kawasan luar rumah kami kerjakan,sementara tu isteriku sibuk memasak di dapur untuk juadah kami pada tengahari ni,sementara tu,puteraku sibuk bermain bersama pakcik-pakciknya..bila dah boring,barulah dia turun membantu aku...selepas asar bertolak semula ke banting,tapi sebelum tu,sempat juga singgah di hotel sun,booking 6 bilik untuk aku dan family..booking untuk kegunaan pada 30-31hb ni...

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

rajin sunggu dia anak beranak yer..hehe..

hj.zawal berkata...

alhamdulillah..aktiviti riadah bersama keluarga tuuu

Suasana Hari Raya

Fuhh..lama betul tak memblog.Nasib baik ingat kata laluan.Kalau tak,jadi sejarah yang kekal abadi. Namun,blog aku ni tetap jadi tatapan un...