Ahad, 17 Oktober 2010

gotong-royong..





setelah sekian lama,hari ni baru berkesempatan balik ke kampung halaman,kali ni balik disebabkan ingin membantu pakcik dan makcik membersihkan halaman rumah mereka,al-maklumlah nak terima menantulah katakan..habis clear kawasan luar rumah kami kerjakan,sementara tu isteriku sibuk memasak di dapur untuk juadah kami pada tengahari ni,sementara tu,puteraku sibuk bermain bersama pakcik-pakciknya..bila dah boring,barulah dia turun membantu aku...selepas asar bertolak semula ke banting,tapi sebelum tu,sempat juga singgah di hotel sun,booking 6 bilik untuk aku dan family..booking untuk kegunaan pada 30-31hb ni...

2 ulasan:

d 4 dahlia berkata...

rajin sunggu dia anak beranak yer..hehe..

hj.zawal berkata...

alhamdulillah..aktiviti riadah bersama keluarga tuuu

1001 makna...

Foto-foto ini aku ambil sewaktu sambutan Hari Keluarga Al-Bajuri kali ke 41 pada 25 Disember 2014 yang lalu.. Entah kenapa aku suka ambil ga...