Ahad, 6 Jun 2010

ani SOP utara kini di Banting..hahaha promosi ni..

(menu utama Nasi ayam penyek)

-alhamdulillah..baru lepas makan bersama keluargaku dan emak..ingat nak makan di Juvita,tapi PENUH..hahaha..terpaksalah makan di ani SOP utara yang baru dibuka semalam di pekan Banting..ramai gak..aku pun tak tau apa yang sedap kat sini..tapi sebelum aku keluar tadi,ada iklan kat TV3..ok..acu cuba nasi ayam penyek..mak,mee hoon sup,my wife kuew tiaw sup..putera-puteri ku makan cake je..harga boleh tahan...ok..selamat menjamu selera semua..

(EMAK dan MY WIFE..ENAK MENJAMU SELERA)

(aksi putera-puteri ku)

5 ulasan:

S-a-B-r-I-n-A berkata...

G,

Kat belah mana restoren ni? Hari tu try kat Sri Kembangan. Pertama kali makan, not bad, dan agak generous laa.. kali kedua makan, sedih, makin sikit.. harga semangkuk meehoon sup, tetap RM5.00. The same portion, kat satu gerai kat Desa Pandan, separuh harga.. most probably tak ke situ lagi..

Hj.Zawalajam Hj.Mashod berkata...

Sabrina; lokasi kat tepi Mc D banting sederet dgn my taste kopitian,sederet dgn bangunan UMNO..memang mahal..nasi yang saya makan tu aje dah rm 9..hahaha..tapi nak pekena sop..baik g kat juvita kanchong,minta sop ikan jenahak masak kampung..trylah..power...

suesam berkata...

salam..Indah Khabar Dari Rupa..takleh g dah sup utara nie ..service sgt lembap..pastu dpt sup dah sejuk..potong stim selera aku nak bukak posa..huhu..harga pon mahal..tak setimpal ngan makanan..baik aku makan kat Melor@Joe kat jln kanchong sana..gerenti superb..

Hj.Zawalajam Hj.Mashod berkata...

suesam: ITULAH DIA>>>>sememangnya INDAH KHABAR DARI BERITA..Memang LEMBAB!MAHAL!So..renung2kanlah yerr..

suesam berkata...

masa aku tanya kat cashier tu sblm balik, tak cukup staf yer dik..kenapa lambat sgt...dia leh selamba jawab..ye ke?agaknyer kot..ceh..nmpk sgt tak prihatin..sorry la aku nak g sana lagi..

1001 makna...

Foto-foto ini aku ambil sewaktu sambutan Hari Keluarga Al-Bajuri kali ke 41 pada 25 Disember 2014 yang lalu.. Entah kenapa aku suka ambil ga...