Ahad, 27 September 2009

raya..raya dan raya lagi....

Hari ni banyak tempat nak pergi ni...pada sebelah tengahari,aku pergi ke rumah member,open house..sedap betul nasi kerabunya..nak tambah..segan pulak..hahaha..aku pergi dengan member merangkap sifu akulah..sapa lagi kalau tak paklah..

(Tuan rumah tengah sibuk menyambut tetamu)

(Cikgu bersama puteraku dan kereta rasmi????)

sebelah petang,aku ke Bandar Teknologi Kajang,rumah my uncle..menu utama 'sate kajang' wooo..perhhh..tinggal lidi jer..
(kenangan terindah di rumah Pak Tam )

pas maghrib pula..run ke Puchong umah my big brother..raya sakan nampak my brother ni..perabut baru ke???

6 ulasan:

d 4 dahlia berkata...

haha.mstilah tau..sy hantu potoshop..haha..tp mcm encik zawal jgk..baru2 nk explore dgn lbh detail..waa beraya sakan dia..

gemagong berkata...

wah... pergi tak ajak ya...

zawal berkata...

d 4 dahlia:-
good..yelah baru belajar..nak kena jumpa cikgu paklah lagi ni

zawal berkata...

gemagong:
amboi..amboi..tak ngajak pe ke benda..orang dah call banyak kali dah...bila ada kat umah?

achon berkata...

Helo bro... perabut kat rumah tu dah berzaman adanye... kau je yang tak perasan kot sayik dgn laptop baru... Anyway thanks for coming dan maaf kalau layanan kurang memuaskan sebab baru balik dari Perak dan layan tetamu sejak pagi-pagi lagi.

zawal berkata...

ACHON..HAHAHA..SAJER JE NAK TEST..TAPI CAT JE YANG BARU...HAHAHAA!!!!LAPTOP?BLOGGER MA...LAGI PUN PC YANG KAT UMAH TU DAH HANGUS DAH..TQ GAK SUDI TERIMA KEHADIRAN KAMI..SEDAP MURTABAK!

JUGA TOLONG KLIK KAT SINI