Ahad, 6 September 2009

dah 1 tahun..al-fatihah








hari ni aku sekeluarga ke kampung kuantan.kuala selangor..kenduri arwah sepupu ku.rupa2nya,sedar tak sedar dah 1 tahun dah arwah pergi meninggalkan kami semua..arwah merupakan anak yang istimewa buat pakcik serta makcik aku,malah seluruh ahli keluarga kami..

2 ulasan:

achon berkata...

Seronoknya kalau dapat turut sama. Pak Long pulak sakit mata dari hari sabtu... Cadangan nak balik Perak terpaksa dibatalkan sebab sakit mata Mak Long pun tak pulih lagi. Doktor bagi mc hingga hari Jumaat. Bosannya... Anyway to Pak Itam dan keluarga, arwah tetap dalam lipantan kenangan kami dan akan sentiasa subur di sanubari... Arwah terlalu istimewa... Al-fatehah....

- Pak Long

zai berkata...

Salam Zawal...

Al-Fatihah untuk arwah dan mereka yang telah pergi..entah bila pula giliran kita untuk menyusul..sangat mendebarkan utk mengingati saat itu..

Suasana Hari Raya

Fuhh..lama betul tak memblog.Nasib baik ingat kata laluan.Kalau tak,jadi sejarah yang kekal abadi. Namun,blog aku ni tetap jadi tatapan un...