Selasa, 7 Julai 2009

Tanggal 07 Julai 2009

Segala pujian bagi mu Ya Allah...Syukur Al-hamdulillah,tepat jam 5:45pagi,isteriku telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan,di Hospital Banting.Setakat ini,keadaan isteri dan puteriku sihat alhamdulillah.Isteriku dimasukkan ke wad pada jam 2:00 pagi tadi..Apa pun ku panjatkan kesyukuran yang tidak terhingga.Bertambah lagi umat nabi Muhammad saw,dan bertambah lagi zuriatku.Mudah-mudahan  puteriku ini menjadi anak yang solehah..aminnn

(inilah gambar Puteri ku)

( Hampir tertidur putera ku..gara-gara menemankan aku di waktu pagi)

(kucupan kesyukuran 2 beranak)

kepada semua yang mendoakan,secara peribadi aku ucapkan jutaan terima kasih.

ikhlas daripada:-

9 ulasan:

Fadhlah berkata...

ikut idung sapa la tuuuu

Baizura berkata...

taniah2..hehehe, kalau baby kuar semalam, sama birtday dgn kita daaa..hehhehe

adda berkata...

congratulationss... anak yg sgt comel.. tarikh lahir pn cantekk

S-a-B-r-I-n-A berkata...

waaahhh... Tahniah G. Nama dah ready lom?

zai berkata...

comelnya puteri...
geram rasa mcm nak picit2 jer pipi montelnye tu..seronoknya dapat anak perempuan kan...akak cuma ada sorang jer..alhamdulilah bertambah lagi umat muhammad saw..tahniah !!!

Amietz @ F.Kay berkata...

TAHNIAH Zawal ..cute abess macam ko n Fidah jugak :D .... lepas ni dah boleh update profile yer ...

zawal berkata...

Fadhlah :
Idung macam bapaknya lah...

Baizura:
Semalam keluar apa..keluar dari rumah.hehehe..anyway tq

Adda:
Tq bebanyak...

Sabrina:
Ada cadangan ke?

Kak Zai:
Janganlah cubit2..jemputlah datang ziarah..anyway tq tqnda ingatan.

Amietz@F.Kay:
Ye tak ye juga..kena update..Rupanya aku ni comel ye..hahaha

EzaRD berkata...

wah....dah kuar dah ker????naper izz lmbt tau.....huhuhu.....
aper2 pun tahniah abg pojie...... moga baby girl sihat sgt2.......hehehe

sur.aia2.ni berkata...

ujie kena tuko gambar profile le pas ni... :)

1001 makna...

Foto-foto ini aku ambil sewaktu sambutan Hari Keluarga Al-Bajuri kali ke 41 pada 25 Disember 2014 yang lalu.. Entah kenapa aku suka ambil ga...