Rabu, 6 Mei 2009

Kisah Sepupuku...

Salam..Ni pula kisah sepupuku..Nama dia Hafiz..sekarang berkhidmat seangkatan dengan abang aku..Masih bujang lagi.hehehe!!

Aku bukan nak cerita pasal peribadi dia..tapi aku secara peribadi merasa amat sukar hendak mempercayainya...Begini..2,3 minggu lalu beliau pergi ke Ulu Yam bersama dengan rakan-rakannya..Semasa hendak memasuki simpang..(katanya double line)tiba-tiba datang sebuah kenderaan buatan Malaysia (Waja) telah melanggar kereta sepupu aku ini...Akibatnya...keadaan kereta sepupu aku ini seperti di bawah:-

Terukkan..kesian dia..

Apabila terjadinya kejadian ini..beliau membuat laporan di pejabat Polis yang berhampiran..Nak tau apa kesannya...beliau kena SAMAN....RM300.00..

Persoalannya..siapa yang salah??Nak kata sepupu aku ni buat pusingan U..tak mungkin..sebab dia kata nak masuk simpang....

So..kepada pengunjung blog aku ini..aku perlukan khidmat dan kepakaran anda...dalam isu ini..Kesian gak aku tengok sepupu aku ini..kereta baru keluar..baru kerja....Tapi ingatlah//ianya dugaan dari Allah.....

2 ulasan:

Fadhlah berkata...

salah buat ayat report!comperm..babtu kena berhati2 semasa bermaik kata2..walhal dalam n3 sekalipon..tol tak?rasanya..tgk dari gaya...moto yang langgar..klu keta langgar..mesti masuk rata jerk...entah!

CanisTaL berkata...

kena saman pla... sian nya

JUGA TOLONG KLIK KAT SINI