Khamis, 30 April 2009

Rakan ku kaki melaram...

Salam,

Waktu sekarang tepat jam 12:00 t/malam (1 Mei 2009),Ramai yang bercuti pada hari ini.al-maklumlah,Hari Buruh..jadi gunakan waktu bercuti ini dengan sebaik mungkin..janganlah diingat pasal kerja,walhal bila masa kerja ingat pula waktu cuti..hahahaha..

Bila sebut akan kerja ni,kat sini aku adalah nak cerita pasal rakan sepejabat (pejabat aku kat Port Klang manakala rakan aku ni kat Shah Alam,alaaa..senang cerita satu departmentlah..)..dia ni pantang nampak kamera..asyik nak melaram ajer..gambar2 yang aku ambil ni adalah nak masuk sebulan..tapi tiap hari asyik call bila nak publish gambar dia...

aku pun janjilah..tepat jam 12:00 t/malam ni aku publish le..harap2 dia tengoklah blog aku ni...

Nama dia Rugayah,asal orang Sarawak..tu aje yang aku tau pasal rakan aku ni..yang lain..pasal kerjalah...any way..seronok berkawan dengan dia ni..hari2 tak aku,kawan aku Yahya akan mengusik dia..tapi..dia tak marah...cayalah..Kerja dia buat order aje..kekadang kami kat warehouse department ni marah kat dia..mana tak..barang2 department dia aje nak URGENT..aje..angin gak..tapi takdelah marah teruk2...biasalah adat bekerja,,

To,Rugayah,saya dah tunaikan janji saya untuk publish foto anda ke dalam blog saya...oh ye,nama glamernya "honey bear"..hahahhaha..bukan aku yang gelarkan ye..tapi kat Shah Alam yang gelarkannya..kat blog aku guna nama tropical......Enjoy..

(ni lah dia Rugayah...malu2 pada awalnya...lokasi di KEC Klang)

(akhirnya..senyum gak...senyum sebab kejap lagi makanan akan dihidangkan)

(kan BETUL..senyuman tadi ada makna..tak caya tengok kat atas meja dia)

(foto ni diambil semasa aku visit kat Shah Alam,minggu lalu,tau aku datang,tengoklah dia..siap bunga lagi tu.hahahaha...mulalah melaram)

(kan aku dah kata..pasti melaram punya.)

Oklah..setakat ni sahaja coretan aku pada kali ini..Kepada Rugayah..sorry..gurauan semata2..dan kepada SELURUH WARGA YANG BERGELAR PEKERJA,SELAMAT BERCUTI...

Wassalam

2 ulasan:

Binjaie berkata...

Salam, Selamat bercuti :)

zawal berkata...

selamat bercuti juga kepada anda binjaie

JUGA TOLONG KLIK KAT SINI