Jumaat, 26 Februari 2010

santai....






Setelah bertahun-tahun tak naik basikal (jarak jauh)malam tadi..hehehe..aku dan member kamcing ku a.k.a adik angkat aku ni,buat julung kalinya berbasikal ke pekan Banting..saja nak test jambatan yang baru tu..perhhh..pancit wooo...terutama time nak mendaki tu..mau tercabut kepala lutut..beskal pun bukan beskal yang sesuai,tapi oklah tu...mengerah keringat...
Berhenti di Restoran Mohiden..lepak dalam 1/2 jam,pastu kayuh balik ke Telok Datok..

Tiada ulasan:

Suasana Hari Raya

Fuhh..lama betul tak memblog.Nasib baik ingat kata laluan.Kalau tak,jadi sejarah yang kekal abadi. Namun,blog aku ni tetap jadi tatapan un...