Sabtu, 13 Jun 2009

SELAMAT PENGANTIN BARU-SABRINA dan HEFNI

Tanggal 13 Jun 2009,majlis yang dinanti-nantikan oleh warga Al-Bajuri terutama keluarga Wak Minah telah selamat diadakan.Walaupun hujan turun,namun ia sebagai tanda hujan rahmat..

Tema : warna hijau..seluruh kaum keluarga Wak Minah memakai pakaian warna hijau,dari yang besar sampailah yang muda.sampaikan air pun hijau gak....Makanan yang disajikan pun memang sedap..terutama kambing...nak tempah bolehlah pergi ke Sarah Restaurant & Catering (depan Ole Futsal)..Memang teratur majlis ini..Cayalah..Karaoke pun ada gak..rupanya ramai ahli AB boleh nyanyi..tak sangka Adood...meleleh air mata wo....apa pun penulis sempat ambil gambar untuk tatapan kita semua...jom layan..

(apa pun..mestilah gambar aku dulu..ni tengah fikir apa yang nak aku buat kat dlm blog)

(isteri kesayanganku serta puteraku sedang enak menjamu selera)

(post istimewa dari artis merangkap tokey dodol)

(Apalah yang dibincangkan tu...Wak Minah dan Hj. Fathul)

(senyum semacam aje..yelah sorang dapat biras sorang lagi dapat adik ipar)

(hairan nampak Abang Ndol....mana tak..majlis belum habis Epong dah hantar bil..hahahaha)

(post istimewa dari Yasmin...puteri sulong Abg Ndol...)

(go..go..fight..fight..win..win...kacau jangan tak kacau..go team 30)

(tengok ni..aku pakai sebelah tangan aje...handal tak?)

(kau lainlah Epong..guna sebelah tangan aje..aku lain...baru kahwin leee)

(romantiknya)

(gaya ayah mithali....)

(nescafe 1....hahahaha..pandai anak hj fathul buat air..tapi kat sebelah tu sapa yer?)

(paman kemat pun hadir juga.)

(bondaku..walaupun kurang sihat..tapi digagahkan juga)

(kezutannnn..adood nyanyi wooo..lagu romantis tu...)

(sekali pandang macam meet uncle hussin..tapi...silap pulak..ni anak kak imang sedang menyampaikan lagu..boleh tahan jugak suaranya) 

(wahhh..anak sulung hj fathul ni..boleh tahan gak ye..berduet lagi tu..ayak tak marah ke?)

(tak marah kau kata...aku suruh basuh pinggan..kat sini pulak dia..tembak kang)

(siap panggil lawyer tu..pasal anak nyanyi dengan "awek")

(bakal-bakal pengantin tahun 2010)

(akhirnya Kak Imang menyanyi juga)

tamat

DEMIKIAN TADI SERBA SEDIKIT CORETAN PENULIS..

SESUNGGUHNYA YANG BAIK ITU DARI ALLAH

YANG KURANG dan LEMAH ITU DARI SAYA SENDIRI,

SELAMAT PENGANTIN BARU DIUCAPKAN BUAT PASANGAN PENGANTIN

3 ulasan:

Fadhlah berkata...

bagus...tuan empunya blog tak nyanyi ker..selalu melalak tak hinggat nyer

Amietz @ F.Kay berkata...

hahah dia simpan sora sbb nak join melalak malam tadi ... aiyoyoo .. apa pasal talak ujan jugakk deii ??

zawal berkata...

hahaha..bukan tak mau..dah pun kuarkan suara..tapi biasalahkan..takkan sambil melalak nak ambil gambo sendiriiii

JUGA TOLONG KLIK KAT SINI